Anders Peter Rode Kristensen

Anders Peter Rode Christensen får overrakt en Melvin Jones Fellowship den 17. september 2016.

Fra venstre: Præsident Harly Jensen og Anders Peter Rode Kristensen

Tale til Anders Peters 70 års reception.

Kære AP
Tak for invitationen til denne mærkedag. Nu havde jeg ikke regnet men at det skulle være en 70 års dag vi skal fejre, specielt ikke når vi ser med hvilke adræthed du udviser på vores gymnastik aftener.

AP vi har kendt dig efterhånden i nogle år, gennem vort samarbejde indenfor LIONS – her har vi lært dig at kende som en handlingens mand, dette er kommet til udtryk gennem din periode som Præsident og som ”Forman” for Futteudvalget.

Futte er en dame som vi går og hygger os med i klubben.

På et tidspunkt for et par år siden eller 3, begyndte Futte at få problemer med batterierne – noget måtte gøres, hun kostede os efterhånden flere penge end hun kunne tjene ind – gode råd var dyre – vi blev nødt til at skille os af med hende.

En landbrugsmesse stod for døren, hvad gjorde vi nu? Ingen Futte, ingen messe. Inden vi fik set os om havde vi lånt en ny Futte hos vores søsterklub i Hadsten.

Efter end messe besluttede vi, at sådan en Futte skulle vi også have – Jamen hvordan gør vi det? AP havde løsningen, han kendte en som kendte en anden der gik og rodede med en Futte, men var kørt træt i hende, så hende kunne vi nok købe billigt – som tænkt så gjort – hjem kom hun. Men hun trængte til at blive shinet lidt op – men det havde AP løsningen på.

Han kendte nogle ungersvende der nok kunne give et nyt korset og nogle skørter på, så hun kunne komme til at se ordentlig ud.

Nu er det jo bare ikke noget man lige gør med aldrende damer, de har deres egen mening om tingene, så midtvejs i processen havde hun besluttet sig for at hun ville have nogle nye cylindre og diverse – men igen havde AP løsningen.

Futte fremtræder efter mange timers hårdt arbejde, nu som en adstadig dame som vi kan være bekendt – dette takket være AP’s ledelse.

AP under din ledelse og påvirkninger er der tilført klubben megen nytænkning. Du har vist nye veje i det sociale arbejde som Lions står for – du har gennem din måde at arbejde på, vist at ting kan lykkes, hvis vi tænker anderledes.

AP Det er mig en stor ære, at kunne få lov til, at overrække dig LIONs svar på Elefantordenen, - en MELVIN JONES.

Dit navn er med overrækkelsen indskrevet i LIONS INTERNATIONALs Head Quarters, Hall of Fame.  TILLYKKE

Vi håber at du fortsat i mange år endnu vil kunne virke som inspiration for alle os andre og kommende nye medlemmer.

Harly Jensen, Præsident