Auningløbet 2019

AuningLøbet  2019

AuningLøbet blev afviklet torsdag den 13. juni kl. 1800.
Mange havde tilmeldt sig på nettet, men der var også mange, der blot mødte op og købte et startnummer. Der var rigtig mange deltagere, der blev solgt 920 starnumre.
Der var 3 ungersvende, som startede på et halvt Marathon løb på 21 km. De blev sendt af sted først.
Derefter startede cykelruten på 60 km, hvor Flemming Justesen i sin flotte Cadillac ledte holdet til Gjesing.
De øvrige hold på 35 km cykling, 20 km cykling, 10 km løb, 6 km løb, 6 km Power Waking og 3 km motionsbanko startede med få min. mellemrum.
I modsætning på AuningLøbet i 2018, som druknede i regn, var vejrguderne med os og bød på en varm og lun aften. Det betød, at der var en dejlig stemning, da løbere og cyklister kom i mål. Mange blev siddende og nød den skønne aften efter strabasserne.

Alle er klar til start

Flemming Justesens flotte Cadillac leder 60 km cykelruten til Gjesing

Børnene starter med fuld fart

Adstadige mødre med børn