Auningløbet 2021

Auningløbet 2021.

På grund af Covid-19 blev Auningløbet i år afviklet torsdag den 12. august
2021. Da Auningløbet blev afviklet, var der stadig Corona restriktioner. Man skulle inddeles i zoner à 500 personer. Der var kun plads til 2 zoner, så derfor blev deltager antallet begrænset til 970 deltagere og 30 officials. Og alle pladserne blev udsolgt.

Zone 1 omfattede løberne til 6 og 10 km distancen og 6 km Powerwalk.
Zone 2 omfattede cykelrytter til 60, 35 og 20 km distance samt deltagerne til Motionsbamko.

Auning Skole var rigt repræsenteret i alle dicipliner med ca. 1/3 af samtlige deltagerne.

I år var Auningløbet fri for kontanter, fordi alle deltagerne skulle købe en billet på forhånd på hjemmesiden, og billetten samt Coronapas skulle fremvises ved indgangen for at få adgang til den zone, man skulle deltage i.

Vejret var fremragende til sportaktiviteter. 22-24 grader Celcius, let overskyet og svag vind.

Auningløbet er arrangeret af Lions Club Gl. Estrup, Lions Club Norddjurs Svanerne og Auning Motions Klub. Overskuddet fra startgebyr og sponsorbidrag i 2021 går ubeskåret til Børnecancerfonden og Julemærkefonden.

Til næste år håber vi, at alle Corona restriktioner er ovre, og så vender vi tilbage til at afvikle Auningløbet 2022 den anden torsdag i juni, den 9. juni 2022.

Start af 60 km ruten.

Start af 35 km ruten.