Bent Nielsen

LC Gl. Estrup har overrakt en Melvin Jones Fellowship orden til Bent Nielsen den 25. marts 2006.

Fra venstre: Ulla Nielsen, Bent Nielsen og Præsident John Jensen

Presidenten, John Jensen,  sagde bl.a. i sin tale under overrækkelsen:

" En enig klub stod bag indstillingen til prisen, og du bliver nu den første i vores klub, som modtager den store hæder. Bent, du er et godt eksempel på en rigtig LION. Du er meget ihærdig. Du siger aldrig nej til at udføre et stykke arbejde. Du er meget afholdt i klubben, også langt uden for klubbens rækker. Du møder altid med godt humør, og med din stille lune, skal du snart komme i kontakt med dine medmennesker. Bent, du har i år været medlem af LC Gl. Estrup i 35 år, du har været President i klubben 2 gange og du har været Zoneformand i 1998-99. Din største succes må dog være "Djurs Kræmmerland". Du fik idéen til dette store arrangement, som du som zoneformand fik ført ud i livet, og hvor du desuden er den helt store arbejdskraft. Bent, du har virkelig fortjent denne hæder. Hjertelig til lykke"!

Bent Gudmann Nielsen har efter 46 års medlemsskab meldt sig ud af klubben.