Jens Holger Justesen

Søn overrækker en Melvin Jones Fellowship orden til sin far.

Præsidenten i LIONS Club Gl. Estrup, Flemming Justesen, havde den sjældne ære at kunne overrække sin far, Jens Holger Justesen, en Melvin Jones Fellowship orden ved klubmødet den 14. april 2008.

Fhv. el-installatør Jens Holger Justesen var det ene af klubbens 2 chartermedlemmer, som i 1969 var med til at starte LIONS Club Djursland/Allingaabro, som senere skiftede navn til Gl. Estrup.

Jens Holger har i alle årerne været et meget engageret LIONS medlem, som altid gik foran i arbejdet. Han var én af drivkræfterne, da klubben først i 70' erne lavede et stort projekt med at bygge et sommerhus. Sommerhuset blev senere solgt og indbragte mange penge til aktivitetskassen. Jens Holger var også med da klubben i 1999 byggede et "tivolitog" af en gammel el-traktor fra Billund Lufthavn og to trailere. LIONS-toget Futte er kendt over hele Djursland og kører mange penge ind til aktivitetskassen.

Af officielle poster har Jens Holger været president 2 gange, samt zoneformand i 1992/93. Jens Holger har med undtagelse af de sidste år, hvor sygdom har begrænset hans virke, ydet en meget stor indsats ved klubbens aktiviteter.

PS. Jens Holger Justesen døde den 10. juni 2008 efter længere tids sygdom.