Julemærkemarchen 2018

Julemærkemarchen 2018.

Julemærkemarchen 2018 blev afviklet den 2. december fra Skovskolen i Løvenholmskoven af Lions Club  Gl. Estrup for 5. gang.
Desværre var vejret meget dårligt. Der var kun nogle få plusgrader, og det regnede. Men
på trods af vejret var der alligevel mødt 99 seje deltagere op. Kl. 1000 startede Jens Peter Andersen marchen og deltagerne valgte selv, om de ville gå 5 eller 10 km. Efter et par timer var alle i mål, og der blev uddelt diplomer og medaljer til alle, der ønskede det.
Vi havde fået hjælp af vores koner, som bemandede kantinen på Skovskolen og solgte hjemmebagt kage og kaffe. Det bevirkede, at folk blev siddende i varmen og hyggede sig efter gåturen.
Der var 22 personer, der havde betalt på forskud direkte til Julemærkehjemmene. Deltagerne, der blot mødte frem ved start, betalte i alt 4.775 kr. Og det blev klubens del af overskudet, som vi har sendt til Julemærkehjemmet.
Vi har allerede tilmeldt os som arrangør af Julemærkemarchen 2019, som afvikles søndag den 1. december 2019 fra Skovskolen i Løvenholmskoven.