Niels Bundgaard

LC Gl. Estrup har ved klubbens 40 års jubilæum overrakt en Melvin Jones Fellowship orden til Niels Bundgaard.

Fra venstre: DG Erik Jørgensen, Niels Bundgaard, Anne Katrine Bundgaard og Præsident Bent Nielsen.

Bent Nielsen sagde ved overrækkelsen:

Kære Niels.

Du har været med lige fra klubbens chartring, og er dermed klubbens alderspresident.

Du har bestridt alle klubbens poster gennem din tid. Du har altid et vindende humør. Du siger aldrig nej, hvid du bliver sat på et job eller et problem. Du er klubbens faste skiltemand, så du kan skrive dig ud af problemerne.

Du har også været én af dem, der har samlet gamle klubminder sammen - de kan ses her i aften.

Du er også god til at lave bitterdram - og du glemmer den aldrig, når vi har et ærinde hos dig.

Niels, klubben har besluttet, at du skal være Melvin Jones.

For at gøre det på god Lions vis har jeg fået DG Erik Jørgensen til at hjælpe med at montere den helt specielle Melvin Jones nål.

Hjertelig til lykke.