Svend Aage Poulsen

Svend Aage Poulsen får overrakt en Melvin Jones Fellowship Award den 9. oktober 2017.

President Jens Christian Thomsen overrækker en Melvin Jones Fellowship  Award til Svend Aage Poulsen, medens klubbens ældste medlem og chartermedlem Niels Bundgaard ser på.

Presidenten sagde i sin tale:
Du har været medlem af Lions Gl. Estrup siden den 31. december 1980.
Du har gennem 37 år været President 3 gange.
Du har været med i næsten alle vore udvalg. Du har, på alle poster, ydet en stor indsats og gør det stadig.
Dit hjertebarn i Lions er nok KLOA (Klubens Lions Office Administrator).
Lions Gl. Estrup er én af de klubber, der altid er up to date i Lions Office.
Det er vi i kraft af din ihærdighed og store arbejdsindsats.
Vi har en flot hjemmeside, som du bestyrer med bravour og selvfølgelig tilrettet den sidst nye Lions model.
Vi håber, at du i mange år fortsat vil være en inspirator for vi andre og kommende nye medlemmer af klubben.
Svend Aage, du har ydet en kæmpe indsats for vores klub og derfor overrækker jeg på vegne af hele klubben denne Melvin Jones.
Dit navn er nu med overrækkelsen indskrevet i Lions Clubs International Foundation.
Stort til lykke med den.
Jeg har en hilsen fra din sponson Vilhelm Jensen, som desværre ikke kunne være med i aften.
Niels Bundgaard vil overrække Melvin Jones nålen til dig.