Vilhelm Jensen

Vilhelm Jensen får overrakt en Melvin Jones Fellowship award af Præsident Jens Øhrberg Simonsen den 8. april 2013.

Fra venstre: Præsident Jens Øhrberg Simonsen og Vilhelm Jensen

President Jens Øhrberg Simonsen sagde følgende:
"Vilhelm Jensen har altid været meget engageret i Lions bevægelsen, og han er altid aktiv og deltager hver gang, når der skal arbejdes og skaffes penge. Han har i 34 år været aktiv som leder og igangsætter og har bl.a. været President 4 gange. Desuden har har været zoneformand endda 2 år i træk, fordi man ikke kunne finde en afløser. Sammen med Bent Nielsen har han været initiativtager til at oprette zoneaktiviteten Djurs Kræmmerland, og i de forløbne 10 år har Vilhelm været i bestyrelsen for Djurs Kræmmerland, de sidste 5 år som formand. Når Djurs Kræmmerland skal afvikles har Vilhelm sammen med Bent været fast inventar i 3½ dag og med 2 overnatninger. Vilhelm har ydes en kæmpe indsats for vores klub, og det synes jeg, at vi skal hædre ham for".

Vilhelm Jensen har i 2019 meldt sig ud af Lions Club Gl. Estrup efter 41 års medlemsskab på grund af svagt helbred.